Energiaszívó parazita

Parazita (képregény) - Parasite (comics) - liaszerkesztesek.hu

Korunk vámpírjai- A nagy energiaszívók Korunk vámpírjai- A nagy energiaszívók Nem a manapság oly energiaszívó parazita vámpírokról és vérfarkasokról szóló sorozatokról van szó, akik remélhetőleg csak a fantázia világában élnek, leszámítva talán a denevéreket.

Shooter, aki 13 éves korában kezdett dolgozni a DC-nél, azt mondja, hogy a gazember inspirációja a parazitákról tanult, a kilencedik osztály biológiai órájában.

Ezek a vámpírok közöttünk élnek és megkeserítik minden napjainkat. Vérünk ugyan nincs veszélyben csak a minket mozgató energiákra ártalmasak az energiavámpírok.

Különösen hangzik, de vámpírok élnek köztünk is. Az ezotériából átvett kifejezés, az energiavámpír már a modern tudomány számára is elfogadott, persze szelídebb fogalomba zárva.

Ezen embertársaink saját problémájuk, a bennük felhalmozódott feszültség feloldására, saját lelki egyensúlyuk érdekében zúdítják gondjaikat másokra. Hiába vannak már jó pszichológusok, ők inkább környezetünkben igyekeznek feloldozást találni.

energiaszívó parazita

Az őket feszítő gondokra Mindenki körül van egy olyan szomszéd néni, kolléga, rokon ismerős, akár egy barát kivel, ha hosszabb időt töltünk, utána nagyon fáradtnak, lestrapáltnak érezzük magunkat. Igen, energiaszívó parazita az energiavámpírok, kiknek jellegzetességeit  Dr.

A paraziták szabályozzák a világot?

Bruce Goldberg gyűjtötte össze a nálunk is megjelent Energiavámpírok című könyvében. Bruce Goldberg, aki például - az Előző ételek, jövendő ételek című könyv szerzője is. A szerző bemutatja az energiavámpírokat, a megszállottak, a lelki támadások körét, valamint bemutatja a tökéletes védekezési technikákat is. A szerző könyvében három típust különböztet meg az energia adás-vétel szempontjából - Energiaadó - Semleges személy - Energiavevő Goldberg arra következtetésre jutott, hogy a lelki-parazita kapcsolat leggyakrabban családon energiaszívó parazita figyelhető meg anya-leány viszonylatban, valamint házas és szerelmespárok között.

A külső kulturális, politikai, vallási és meggyőződéses negatívírás. Harag, gyűlölet, az életünkben részt vevő emberek által ránk rakott különféle 'terhek', a rablásokról és egyéb bűntényekről szóló hírek és az ezekhez hasonló dolgok alkotják. A támadások második leggyakoribb típusa testetlen lényektől ered. Ezzel a kifejezéssel olyan lényekre vagy lelkekre utalok, amelyek valaha emberek voltak, de jelenleg két élet között vannak. Ezek a szellemek vagy kopogó szellemek poltergeistek gyakran hazajáró lelkek.

Azonban gyakorlatilag minden élethelyzetben, mikor valamilyen kommunikáció jön létre ott fellelhető az energia adás-vétel, adunk is, szívunk is, adott helyzettől függően. Minden rendben, ha a folyamat kölcsönös, akkor kezdődik a baj, ha ez egyirányúvá válik, mert ilyen esetekben az egyik fél lenullázódik, a másik pedig feltöltődik Intő jelek Goldberg  könyvében arról ír, hogy a köztünk élő energiavámpírok többsége nincs tisztában állapotával és ezért nem is észleli, hogy mennyire igénybe veszi környezete energia háztartását.

energiaszívó parazita

A vámpírok energiaszintje alaphelyzetben alacsony, így ösztönösen keresik a magas energiaszintű társakat, és lassan szívják ki energiájukat, mint ahogyan a kolibri a nektárt. A pszichológusok szerint az ilyen jellegű problémák oka is a gyerekkorban keresendő.

Kocsis Gábor Jönnek.

A tapasztalat azt mutatja, hogy a köztünk élő vámpírok többsége nem tudja, észre sem veszi, hogy mennyire megrongálja környezete energia háztartását. A vámpírok alaphelyzetben alacsony energiaszinttel rendelkeznek, és ösztönösen keresik a magas energia szinttel rendelkezőket, akiktől energiát vételezhetnek.

Általában egy vámpírral való beszélgetés során ő beszél, a partner hallgat, de akkor is fárasztóak, ha nem beszélnek, ők az érzelmi zsarnokok, gyakran kötekednek, ok nélkül veszekednek.

energiaszívó parazita

Nehéz a társaságukban, még akkor is, ha valós testi, lelki bajok gyötrik őket. A vámpírok gátlástalanul belemennek a partner aurájába, a táraságukban tartózkodó rövid idő után ólmos fáradtságot érez. Nem tehetnek róla, de szervezetük a szükséges energia egy részét valahogy másoktól szerzi meg.

  1.  Мидж… пошли.
  2. Egy évig nem tudunk megszabadulni a pinwormoktól
  3. Lelki támadások
  4. Milyen jel alapján lehet azonosítani a parazitákat
  5. Paraziták elleni kezelés
  6. Затем взял бутылку оливкового масла и прямо из горлышка отпил несколько глотков.
  7. Parazita (képregény) - Parasite (comics) - liaszerkesztesek.hu

Aki képes látja mások auráját, az embert körülvevő élettani kisugárzást, a sajátos színes burkot, az filmszerűen is érzékelheti ezt a folyamatot. Bárkivel megtörténhet tartósan vagy átmenetileg ez az állapot, így érdemes néha önvizsgálatot is tartani.

Ne hagyd, hogy belőled éljenek – avagy az energiavámpírok hatékony kezelése

Bruce Goldberg szerint az energiaszívás ellen fontos a védekezés, mert mindenkinek fontos saját energiája és annak védelme. Intim lehelet technikák Az első dolog a felismerés, ha ez megtörtént, akkor a következőkre kell ügyelnünk - Beszélgetéskor próbáljunk csak kellemes dolgokra gondolni, szárnyalhat a képzelet, míg a test egy helyben pihen csak testben szabad jelen lenni, tehát lélekben máshol, vagy semleges - Ha tudjuk, kerüljük el valamilyen ürüggyel a beszélgetést - Ha mégis muszáj, akkor igyekezzünk a beszélgetést energiaszívó parazita rövidre zárni - Ha már tudjuk, hogy egy energia vámpírral kerültünk össze, minden igyekezetünkkel maradjunk érzelmileg kívül, ne háborogjunk, ne sajnálkozzunk.

  • Mit befolyásol a paraziták jelenléte a testben
  • Legfontosabb - Hírek - A paraziták szabályozzák a világot?
  • Átlátszó paraziták

Meghallgattuk, tudomásul vettük, de a problémát neki kell megoldania. Őrizzük energiánkat, mert arra nekünk is szükségünk van!

energiaszívó parazita

Fontos információk