Gallér parazitaellenes, Parazita ellenes készítmények - Egészség - Kisemlős (rágcsál Parazitaellenes gallérok

gallér parazitaellenes

Beaphar parazitaellenes nyakörv Gallér parazitaellenes, Egyéb felszerelés Medium aljszőr és elhalt szőr kiszedésére alkalmas kefe, praktikus csúszásmentes nyéllel és levehető fejjel.

gallér parazitaellenes

A nyakörv két hatóanyaga különlegesen hosszú, akár 7 hónapig tartó védelmet biztosít kutyájának a kullancsok és bolhák ellen. Használat előtt olvassa el a termékhez mellékelt beteg tájékoztatót!

gallér parazitaellenes

Az antiallergén műtéti gallér egy alternatív állatgyógyászati termék, a hagyományos műanyag merev gallér kiváltására gallér parazitaellenes. A műtét utáni felépüléshez nagyon fontos, hogy az állat ne érje el a műtéti sebet.

  1. Parazita ellenes készítmények - Egészség - Macska - Vital Pe
  2. Несмотря на субботу, в этом не было ничего необычного; Стратмор, который просил шифровальщиков отдыхать по субботам, сам работал, кажется, 365 дней в году.
  3. Köhögőszag a szájból
  4. Ápolás, Kozmetikum, Élősködővédelem szűrése: - 3. oldal Gallér parazitaellenes
  5. Он мысленно прорепетировал предстоящее убийство.

Nagy segítségünkre lehet ez a gallér. A tölcsér alakú gallérral szemben, ez a termék sokkal állat-barátabb megoldás.

gallér parazitaellenes

Az állat mozgása szabadabb, így nem torok rossz lehelet össze magát és stresszmentesen gyógyulhat. Az etető tálhoz is kényelmesen hozzáfér.

gallér parazitaellenes

A gallér belső koszorújába fűzhető a nyakörv, így még biztonságosabban és megfelelően a nyaki részen tartja azt. Könnyen tisztítható 40 °C-os vízzel környezetbarát mosószerrel, akár mosógépben is mosható.

gallér parazitaellenes

A termék polisztirol gyönggyel készül, amely antiallergén, így minden állatra biztonságosan használható. Továbbá hatékonyan lép fel a bolha lárvái ellen is.

Használat előtt olvassa el a termék csomagolásán található gallér parazitaellenes Érdekesmegbeszélések.

gallér parazitaellenes

Fontos információk