Turukhanka paraziták,

Század Oroszország történelmébe az egyik legnehezebb ország számára került. Két forradalom, két világháború, elnyomás, több kivándorlási hullám - mindez nemcsak az állam egészére, hanem az egyes családokra is külön hagyta hegeit. Efronok, Marina Tsvetaeva nagy költő rokonai és barátai sokat szenvedtek férjétől, Szergejtől.

A "Száz év minden" című kiállítás a Marina Tsvetaeva ház-múzeumban az Efron család több generációjáról mesél. A tárgyak és számos levél életük fordulatait tárja fel, mélyen személyes és tragikus történeteket mesélve.

A kiállítás több kiállításáról turukhanka paraziták a "Mosgortur" anyagában. Rajongója Elizabeth Durnovo Szergej Efron szülei, Elizaveta Petrovna Durnovo és Jakov Konstantinovich Efron, a társadalom különböző rétegeiből származtak: örökletes nemesasszony, szegény zsidó családból származik.

Erzsébet apja és anyja mindkét fővárosban a társadalom legmagasabb körének tagjai voltak - részt vettek partikon, hivatalos rendezvényeken, számos bálon.

Elizaveta Petrovna első báljára a moszkvai főkormányzó házában került sor. A debütánsnak sokáig tartott egy ruha kiválasztása, és végül a gyöngyvirágokat turukhanka turukhanka paraziták jelmezének vezérmotívumaként - ők díszítették a haját és a ruháját.

A képet elefántcsont ventilátor egészíti ki. Néhány évvel később Elizaveta Petrovna csatlakozott a "Föld és Szabadság" forradalmi körhöz, és a kormányról és a társadalom arisztokratikus elitjéről alkotott nézetei, amelyeknek ő maga is része volt, drámai módon megváltozott - most már készen állt arra, hogy kést ejtsön ugyanazon főkormányzó oldalába, aki egészen a közelmúltig köszöntötte turukhanka paraziták kegyesen. Rajongója Elizabeth Durnovo. Anton Usanov.

méregtelenítő terápia

Ezen találkozók egyikén Elizaveta Petrovna és Jakov Konstantinovich találkoztak. Az orosz hatóságok üldöztetése miatt hamarosan külföldre kényszerültek. Franciaországban telepedtek le, és ben házasságot kötöttek az egyik marseille-i ortodox templomban.

Csatlakozzon a Knowledge Plus-hoz, hogy elérje a válaszokat. Gyorsan, hirdetések és szünetek nélkül!

Első lányuk, Anna születése után, ugyanabban az évben, Erzsébet és Jákob visszavonultak a forradalmi ügyektől, a családnak szentelve magukat. Turukhanka paraziták Jakov Efron, Elizabeth Durnovo és Konstantin Efron sírjából Forradalmi karrierjük befejezése után az Efronok nem egyszer megpróbáltak visszatérni az Orosz Birodalomba, és csak ban fogadták el kérelmüket.

Eleinte, miután visszatértek hazájukba, csendes családi életet folytattak, számos gyermeket nevelve - Vera, Gleb, Szergej és Konstantin kerültek Oroszországban Franciaországban született Anna, Peter és Elizabeth mellé. De a csendes élet nem tartott sokáig - ben Efron vezetéknevük ismét megjelent a rendőri jelentésekben.

A felnőtt lányok - Anna és Vera - elkezdtek részt venni forradalmi diákkörökben, és hamarosan édesanyjuk ismét a kormányellenes tevékenység útjára lépett. Elizaveta Petrovnát többször őrizetbe vették, és az egyik letartóztatás után Butyrka börtönében helyezték el.

jvp szájszag

Csak 9 hónappal később engedték szabadon, miután az óvadékot fizették érte. Turukhanka paraziták rendőri üldözés arra kényszerítette Elizaveta Petrovnát, hogy ismét külföldre meneküljön. A francia fővárosban való tartózkodás időszaka az egyik legtragikusabbá vált az Efron család tagjainak életében.

Hat hónappal később újabb tragédia várt a családra - ben Efronov legkisebb fia, a lamblia és ascaris gyógyszerek éves Konstantin öngyilkos lett. Anya, aki egyedül maradt ezzel a tragédiával, nem tudott megbirkózni a bánattal, és másnap ő is életét vette. A szülők és fia sírkövén ban emléktábla jelent meg, amelyet Marina Tsvetaeva telepített. Ez a tétel ben jelent meg a múzeum alapjaiban. Szergej Efron portréja A megmaradt gyermekeket turukhanka paraziták tragédia nem befolyásolhatta az életüket.

A híres költő és művész, Maximilian Voloshin, el akarta valahogy támogatni az árva Efronokat, koktebel-i dachájába hívta őket. A nála eltöltött hónapok számos új ismeretséget adtak az Efronoknak.

Szergej volt a legszerencsésebb - itt ismerkedett meg Marina Cvetajevával. Szergej Efron portréja. Ezt a követ adta neki Efron. Marina romantizálta, látta a sors kezét a találkozásukon. Marina Szergej vezetéknevét hasonlónak találta kedvenc ókori turukhanka paraziták tragédiájának - Orpheus - hősének nevéhez.

Ráadásul kezdőbetűi egybeestek Cvetajeva édesanyja első szeretettjének kezdőbetűivel - a neve Szergej E is volt. Így kezdődött nehéz családi életük. Szergej Efron portréját, amelyet Maximilian Voloshin életéből festett, a kiállításhoz a koktebeli MA Voloshin ház-múzeum biztosította.

Nura Efron levele - Kedves Lilya és Vera. Boldog Karácsonyt. Ünnepelni fogja az új évet? Az elmúlt év, amelyben az országot egyszerre két forradalom rázta meg, fordulópontot jelentett az Efron család történetében. Néhányan elfogadták a szovjet hatalmat, mások nem.

Őrült pasziánsz gyermekek közül a legidősebb, Anna Efronov és férje, Alekszandr Trupcsinszkij örültek egy új rend kialakításának, és aktívan együttműködtek a szovjet kormánnyal.

Anna Efron már a forradalom előtt is gazdag pártmúlttal rendelkezett óta a Bolsevik Központi Bizottságának tagjaami segítette családjukat abban, hogy ne essenek "pecsét" alá és maradjanak háromszobás lakásukban. Nura Efron levele. Konstantinápolyon keresztül jutott el Csehországba, Prágába, ahol a filozófiai karra lépett.

Vera Efron és férje, Mihail Feldstein a polgárháború után szinte azonnal csendes ellentétbe kerültek az új kormánnyal.

Egész életében Vera Efron színésznőre vágyott, de a forradalom után nem folytathatta színházi pályafutását, és elkezdte a gyerekeket dramatizálásra tanítani. Mihail Szolomonovics a Moszkvai Állami Egyetem professzora volt, és a politikai rendszerek tanulmányozásával foglalkozott.

Az ismerősök Feldsteint "államelméleti szakemberként jellemezték, aki hajlandó elemezni az eseményeket, és nem vesz részt azokban". De mindazonáltal tevékenysége gyanúsnak tűnt a hatóságok számára, és ban először letartóztatták, és ellenforradalmi szervezet létrehozásával vádolták.

Sügér - leírás, étrend, halászat

A vád súlyossága ellenére a büntetés meglehetősen enyhének bizonyult - 5 év próbaidő. Néhány évvel később a szovjet elnyomó rendszer döntő szerepet játszott sorsában.

Vera Efron levele és az NKVD válasza után Mihail Feldsteint még többször letartóztatták, de mindvégig sikerült elkerülnie a súlyos következményeket és szabadon maradt. Az utolsó a letartóztatás volt A letartóztatás valószínű oka Feldstein jogi tanácsadói tevékenysége volt a politikai foglyok jogait védő szervezetben.

Németország ". Tudva, hogy a szovjet hivatalos büntetőjogi jogszabályokban ilyen intézkedés nincs, levelet írt az NKVD-nek, ahol azt kérte, hogy "adja meg 1 a büntetés pontos szövegét, 2 tüntesse fel a vád cikkét és 3 mondja turukhanka paraziták, melyik bíróság ítélte el őt". A férjedet elítélték. Kérését elutasítottuk. Az ítéletet ugyanazon a napon hajtották végre.

Vera Efron soha nem tudott férje sorsáról - ben halt meg, azt gondolva, hogy Mihail Szolomonovics még mindig a táborban van. Az Efron család többi tagjának sorsáról megismerheti a "Száz év mindent" című kiállítást, amelyre a Marina Tsvetaeva Ház-Múzeumban kerül sor Szergej Jakovlevics Efron Marina Cvetajeva férje, rossz lehelet a turukhanka paraziták gyermekének apja.

Беккер усмехнулся, представив это зрелище. - Может быть, американка? - предположил .

Életrajz Szergej Jakovlevics Efron Erzsébet Petrovna Durnovo népakaratának családjában született, ismert nemesi családból, turukhanka paraziták Jakov Konstantinovics Kalmanovics Efrona vilniusi tartományból származó zsidó családból született. Litvin irodalmi álnév; prózaíró és dramaturg unokaöccse. Szülei korai halála miatt Szergejnek nagykorúvá válása előtt volt gyámja. Meséket írt, megpróbált színházban játszani Tairovval, magazinokat adott ki, emellett underground tevékenységet folytatott.

Az első világháború kitörése után, ben az irgalmasság testvéreként lépett be a kórházi vonatra; ben végezte el a kadétiskolát. Hat hónappal később besorozták az Az emigrációban őszén egysége részeként Gallipoliba evakuálták, majd Konstantinápolyba, Prágába költöztek. Az orosz hallgatói szervezet, az orosz írók és újságírók szakszervezetének tagja.

Efron, Sergey Jakovlevich. Férj Sergey Yakovlevich Efron Sergey Efron

Az emigráció után nem sokkal Efron nosztalgiázni kezdett Oroszország iránt, a hazába való visszatérés vágya egyre erősödött. Prágában Szergej Jakovlevics szervezi az Orosz Diákok Demokratikus Unióját, és az Unió által kiadott Szvoj Putami folyóirat társszerkesztője lesz, részt vesz az európaiak mozgalmának fejlesztésében, amely a kommunizmus alternatívájaként elterjedt az orosz emigráció körében. Szergej Jakovlevics ragaszkodott a mozgalom bal oldalához, amely az eurázsiani szakadás mélyülésével egyre hűségesebb volt a szovjet rendszerhez.

Miller tábornok elrablása után A as években Efron a Hazatérés Uniójában kezdett dolgozni, és óta együttműködött a turukhanka paraziták különleges szolgálatokkal is. Csoportvezetőként és lövész-toborzóként 24 embert toborzott a turukhanka paraziták emigránsok közül. Több általa felvett emigráns - különösen Kirill Khenkin - segített Spanyolországba szállítani, hogy részt vegyen a polgárháborúban. Az egyik változat szerint Efron részt vett Ignatius Reiss Poretsky De a pletykákat elutasították, és felmentették.

a paraziták kiűzésének módszere

Fontos információk