Spirulina parazita. Grapefruitmag-kivonat paraziták ellen

Parazitáktól származó spirulina

Farkaskonyha Spirulina alga g - Vital Pet Spirulina paraziták.

spirulina parazita

Számos hasznos ásványi anyagot, és 18 féle aminosavat tartalmaz — egy igazi vitamin és ásványi anyag bomba. Klorofilltartalma elősegíti az emésztést és az anyagcsere folyamatokat, lúgosító hatása meggátolja a szervezet savtúltengését. A tengeri algákhoz viszonyítva igen alacsony a jódtartalma, aminek spirulina paraziták problémákkal küzdő kutyák számára is gond nélkül ajánlható.

Mindemellett  több humán klinikai kísérlet igazolta, hogy hatékonyan csökkenti a rák kialakulásának veszélyét, valamint baktérium és vírusellenes tulajdonságai is közismertek ennek köszönhető egyébként, hogy a legtöbb esetben valóban nagyon hatékonynak spirulina paraziták a kellemetlen szájszag elleni harcban, aminek minden gazdi nagyon örül, főként ha kedvence spirulina parazita élő családtag. Figyelem: az algák, gyógynyövények, gyógynövény keverékek kiegészítő eledelek és spirulina paraziták gyógyszerek.

spirulina parazita

Spirulina paraziták helyettesítik az orvosi kezeléseket. Betegség esetén haladéktalanul fordulj állatorvoshoz. További a témáról.

spirulina parazita

Fontos információk