Tud bélszagot.

Cigányfajták: Közönséges cigány: Valamennyi cigányfajta tud bélszagot ez a legelterjedtebb. Hazánkban sokfelé előfordul, kedvenc tartózkodási helyei: napsütötte szemétdombok, csatornák. Igen veszélyes fajta, irtása több, mint ajánlott! Bármilyen környezetben, pl. A legszélsőségesebb körülményeket is könnyedén elviseli sajnos.

Fogságban is jól szaporodik. A nősténycigány egyszerre kölyköt ellik. A vemhesség ideje hónap. Ha kedvezőek a feltételek, ugyanabban az évben alom is világot láthat. A a fiatal egyedek hordákba tömörülnek, és kötözködnek, szemétkednek fajtársaikkal és az emberekkel. Irtási tipp: igen nagy kaliberű géppuska, vagy vállról indítható rakéta.

Csöves cigány: A legártalmatlanabb cigány, mivel mindig alkohol befolyása alatt áll. Ismertetőjele: a cigányokra jellemző sötétbarna bőrszín, émelyítően büdös, tespedt seggszag. Intelligenciahányadosa magasabb a többi cigányénál, bár az övé is inkább a nullához van közelebb, mint a háromhoz. Éppen ezért kiszámíthatatlan és igen agresszív, de veszélytelen tud bélszagot.

Védekezési tipp: boxer, vagy acélbetétes bakancs. Nem védett! Döglött cigány: A legszelídebb és legártalmatlanabb faj. De sajnos elég ritka. Azért, ha találkozunk ilyennel, pl. Szaporítása tulajdonképpen könnyű lenne, csak ez a módszer törvényes kereteken kívül esne Magnum vagy Beretta.

Azért reménykedjünk, hogy egyszer majd ez a faj lesz túlnyomó többségben. Dolgos cigány: Na ilyen nincs!

Kubikus cigány: A kubikus cigányfajta vezére: a vajda, melyet dagadt teste, drótacél vastagságú nyaklánca különbözteti meg fajtársaitól. Különösen nagy étvágyú ez a faj, de csak munkaidő alatt. A falkából egyszerre csak egy cigány "dolgozik", a többi árnyékos helyre húzódva figyeli, miközben jóízűen söröznek.

tud bélszagot bél rendellenesség paraziták

Csakúgy, mint a többi cigus, a kubikus cigány is feltűnően barna testszínnel rendelkezik. Esze nyilvánvalóan nincs.

VadászFórum

Ha megtámad egy ilyen minket, van egy hatásos módszer, amellyel garantáltan elűzhetjük közelünkből. Kiáltsunk rá: Munka! De vigyázat, könnyen összekeverhetjük ezt a fajt az oláh cigánnyal amit lentebb részletesen ismertetünkakikből ez a kijelentés máe egészen más hatást vált ki.

Oláh cigány: A leggaládabb, szemét, rosszindulatú, igen veszélyes fajta. Benne minden negatív cigánytulajdonság megtalálható. Ami mozdítható, az nincs biztonságban. Fő fegyvere a zsebkése, melyet mindenhova magával visz. Kedvenc járművük a Lada, amely legtöbbször piros színű, de a Bkv járatait sem vetik meg.

Különösen éjszaka aktív. IQ szintje hihetetlenül alacsony, antiszociális, obszcén szavakat előszeretettel használ. Fő tápláléka a szotyi, melyet más cigányfajtáktól zsákmányol. Kedvenc tartózkodási helye: a lombkorona a helminták teste viszket, különösen ha almafa és ráadásul a szomszédé. Szaporodása nem évszakhoz kötött.

Párzáskor a kancigány igen agresszív, emiatt tud bélszagot falkán belül komoly, véres verekedések szoktak kitörni. A domináns hímhez tud bélszagot nősténycigány tartozik, melyek folyamatosan tüzelnek. Az oláhcigány a börtönben telel, de akad olyan is, amelyik az egész életét ott tölti. Igen szemét, szívós faj.

tud bélszagot emberi paraziták a bőrön

A szabadidejüket játékokkal ütik el, pl. Védekezési tippek: shotgun, tank, tankelhárító ágyú, katyusa, atomrakéta, vagy legalább egy tagú skinhead banda.

Irtása nem ütközik törvénybe, minden állampolgárnak istenadta joga.

tud bélszagot vezető nem parazita

Nem védett, szabadon, engedély nélkül vadászható. Büdös cigány: Különlegesen meleg, nyári napokon találkozhatunk ezzel az egyáltalán nem ritka cigányfajjal. Mint neve is mutatja, meglehetősen büdös.

EURÓPAI SZÍNVONALÚ ELLÁTÁS

Több alfaja is van: A szarszaggal keveredett húgyszagú cigányt másképpen büdös szarszagú cigánynak cigus fekalicus nevezzük. A csatornaszaggal halványan elkeveredő láb, de annál erősebben érezhető szar, fos, húgy, száj és bélszagot árasztó alfajt büdös koktélcigánynak nevezzük cigus choctellicus És végül, de nem utolsósorban a legbüdösebb alfaj a cigus undoritis, vagyis a gátlástalanul büdös, orrfacsaró, szarevő cigány, mely annyira szagos, hogy az már tényleg a mesékbe illő.

Előfordulási helyei: Szinte bárhol, a szemétdomboktól a cseppkőbarlangokig. Mivel minden cigány büdös, ezt a fajt a lehnehezebb kiszúrni a többi cigány közül.

Használtteszt: Suzuki Vitara 1. Szégyen és gyalázat, a Vitara elpusztult. Először a Suzuki elvette tőlünk az alvázát. Aztán elvette a szívómotorjait. Most meg elértük a gödör alját… Piha, elsőkerékhajtás.

A területszerzés fontos része silány életüknek, hiszen kosz, szar hiányában hamar elpusztulnak. De végül is, kit érdekel… Irtási tipp: 1. Próbáljuk meg egy gusztusos kis szardarabbal becsalogatni egy tisztavizű strandra. A cigány a tiszta vízben hamar elpusztul. Szerezzünk be egy billenőplatós teherautót, majd egy alkalmas pillanatban borítsunk rá néhány tonna szemetet.

Purdé cigány: Valamennyivel nemesebb ez a faj. Kotoréképítő cigánynak is hívjuk, mivel a kancigány egy meglehetősen büdös és undorító kotorékot épít, amit mi putri-nak nevezünk. A putri általában papírdobozokból és egyéb környezetszennyező anyagokból épül, ami ideális egy alom felnövéséhez. A putrit általában pont rossz helyre építi a gondos hím, ezért ne habozzunk átmenni rajta egy Volvo homlokrakodóval. Ezzel az alapfelszereltséggel talán megússzuk a dolgot.

A nőstény sokkal veszélyesebb, mint a hím. Nepper cigány: Főleg aluljárókban találkozhatunk ezzel az egzotikus cigányfajjal, amint különböző, tud bélszagot szerzett árucikket próbál rásózni az arra tévedő emberekre. Igen félénk faj, rendőrt látva azonnal elmenekülnek, és csak a veszély elmúltával térnek vissza territóriumukba.

Délmagyarország, Nézzük a szüretet — mókázunk a szedólányokkal. Úgy megy a munka — ahogyan mon­glani szokás —, mint a karikacsa­pás. Serényen jár a szorgos kéz.

Egy igen veszélyes alfaja van: a commander cigány. Hazánkban szinte csak az újpesti bolhapiacon fordul elő, petárdától a rakétán keresztül a pisztolyig szinte minden található náluk. Óvakodjunk tőlük! Irtási tippek: kifejlett dobermann, duplacsövű vadászpuska, aknavető.

Hologram cigány: Színei miatt kapta ezt a nevet. Teste feltűnően sok színben pompázik, ez hátrányos faját tud bélszagot, mivel így képtelen környezetébe a mocsokba beilleszkedni. Alapszíne barna, szeme körül zöldeskék, nemritkán lila foltok díszelegnek. Mocskos, kékszínű munkásgatyája sokszor szarfoltokkal tarkított, kézfeje fekete a kosztól, végtagjai piroslóan sebesek, haján a szivárvány minden színét fellelhetjük, mivel vastagon olajos. Pofáját sárgás, rohadt kajadarabok éktelenítik, szeme barnás-zöld.

Tritonlife BLOG

Természete: kettő- vagy többszínű. Vályogvető cigány: Másnéven: szartúró kohány. Az építőanyagot általában lopja, ha nincs építőanyag, nem adja fel, hanem újfent lop magának. Inni kizárólag kocsmába jár hitelből. Lelkiismeret furdalás nélkül irtható. Bevált módszer tud bélszagot vályogputri alá egy darab C4-es töltet. Kovalens cigány: Tulajdonképpen ártalmatlan faj, csak a pofája nagy. Mint azt a neve is mutatja, kötözködő fajta.

Nem védett. Irtási tipp: 19kg-os buzogány vagy mérgezett nyílvessző. Román cigány: Íme, egy mutáns! Az oláh cigány után a legundorítóbb eme faj.

Két féreg fajta keveréke ez az organizmus.

tud bélszagot hogyan kezeljük a kecske parazitáit

Tud bélszagot genetikai hulladék a cigányokat is meghazudtoló szemétséggel rendelkezik, a kisebb piaci lopásoktól a kocsifeltörésig mindent csinál — természetesen csak, ami illegális.

Fontos információk